Overslaan naar content

Open sollicitatie

Gouda, Zuid-Holland

Functieomschrijving

Open sollicitatie


Weet je niet zeker welke vacature het best bij je past? Of staat de functie van jouw keuze er momenteel niet bij, maar ben jij wel helemaal enthousiast om bij ons te komen werken?

Wij kijken graag samen met jou wat past bij jouw ervaring en ambitie. We staan altijd open voor nieuw talent en kunnen ons natuurlijk helemaal voorstellen dat jij ook graag onderdeel van één van onze teams wil uitmaken!

Vereisten

We ontvangen in dit geval graag jouw CV én een korte motivatie waarin je aangeeft waar jij enthousiast van wordt. Het gaat daarbij om de inhoud, we zullen niet beoordelen hoe goed jij een motivatiebrief kunt schrijven. Tenzij het voor marketing of designer is, dan beoordelen we natuurlijk gelijk jouw creativiteit ;). 

Laat je gegevens achter en dan plannen we gelijk een telefonische kennismaking in!

of

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn