Overslaan naar content

Salure is Great Place To Work!

Great Place To Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Alleen organisaties die de vereiste score behalen, krijgen de titel Great Place to Work Certified. 

Met een bijna 100%-score op thema's als kameraadschap, innovatie en verantwoordelijkheid, mag Salure zich sinds 2021 officieel 'Great Place to Work' noemen!

"Bij Salure zijn de medewerkers het bedrijf. Samen geven wij elke dag het beste van onszelf en dragen wij bij aan ieders persoonlijke en ook onze gemeenschappelijke ambities. Daardoor kunnen wij echt succesvol zijn.

Happy employees = happy customers = sustainable business!"

Albert Donker Manager Operations

Goed werkgeverschap

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: "Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.”

Verantwoordelijkheid, innovatie en kameraadschap

Volgens het medewerkersonderzoek scoort Salure het hoogst op kameraadschap. Nieuwe collega's voelen zich snel welkom dankzij de open bedrijfscultuur. Ook scoort Salure hoog op de volgende thema's:

  • 98% - Mensen krijgen hier veel verantwoordelijkheid;

  • 98% -  Mensen geven hier om elkaar;

  • 94% -  We waarderen mensen die zaken op nieuwe en betere manieren aan proberen te pakken, ongeacht het resultaat;

  • 91% -  Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.

“Bij Salure werk je in een gedreven en enthousiast team waarin je veel vertrouwen krijgt om dingen te doen. Iedereen telt mee en heeft de mogelijkheid om te groeien.

Daarnaast hebben we barista-waardige koffie, een eigen sportschool en een BBQ die nog gebruikt wordt ook!”

Nick Thomas Senior Consultant

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.