Overslaan naar content

Over Salure

Samen slim vooruit

Met ruim 85 collega’s helpen wij meer dan 300 organisaties vooruit met slimme HR- en Payroll-oplossingen. Van het voeren van de salarisadministratie, het inrichten van (internationale) HRM-systemen, tot het koppelen van HRM-data op het Data Analytics platform SalureConnect. Dat is "Samen slim vooruit!"

Salure is dé AFAS-specialist op het gebied van HRM & Payroll. Bouwend op meer dan 10 jaar AFAS-ervaring zoeken we steeds manieren om de software van AFAS slimmer in te zetten. Samen komen we tot een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Lees hierover nog meer op Salure.nl Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op kameraadschap, innovatie en ontwikkeling. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard, maar genieten ook graag: we organiseren regelmatig borrels, bedrijfsuitjes, sportactiviteiten en als het even kan steken we de barbecue aan op ons dakterras.

Blije collega's = blije klanten

'Samen slim vooruit' is ons DNA. Ontdek wat dit voor jou betekent:

Samen

Samenwerken staat bij ons voorop. Met elkaar, onze partners en met onze klanten. Maar ook voor de samenleving. Zo sponsoren wij Project MARCH en ondersteunen wij veel NGO’s.

Slim

Bij Salure houden we onze kennis up-to-date en vinden we leren ontzettend belangrijk. Door onze HR-, payroll en softwarekennis met elkaar te delen, komen we tot de slimste oplossingen. 

Vooruit

Wij zijn niet bang voor nieuwe technieken of om fouten te maken. Want alleen zo komen we vooruit en halen we het beste resultaat.

Een voorbeeld van onze klanten:

Wij zijn Gold Partner van Project MARCH

Niet alleen onze klanten helpen we slim vooruit. Salure steunt het studenteam Project MARCH met een financiële en een inhoudelijke bijdrage. Door onze data-expertise in te zetten voor Project MARCH, werken we samen aan een rolstoelvrije toekomst.

Project MARCH is een non-profit team met studenten van de TU Delft dat een innovatief exoskelet ontwikkelt. Dit is een robotisch pak waarmee iemand met een dwarslaesie weer kan staan en lopen. Om een dynamisch exoskelet te maken dat reageert op informatie uit de omgeving, moeten grote hoeveelheden data op juiste wijze worden verzameld, verwerkt en geanalyseerd. Een hightech project waarbij data centraal staat. Salure is trots om als Gold Partner Project MARCH vooruit te helpen!

Ontdek waarom wij Great Place to Work®-certified zijn:

Je voelt je meteen welkom

Bij Salure werken we hard, maar doen we ook veel samen. Leuke teamuitjes, borrels, fitnessklasjes, een potje schaken: voor ieder is er wat wils.

Daag jezelf uit

Wil je zelf een project opstarten of snel aan de slag voor je eigen klanten? Bij Salure krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

De nieuwste technologie

Wij willen onze dienstverlening constant slimmer maken. Dat betekent werken met de nieuwste technologieën op gebied van data, controles en analytics.

Groei mee met Salure

Salure groeit hard en we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt. Volg cursussen en kies je eigen groeipad.

Stel je vraag aan recruiter Kim!

Wil je meer weten over Salure? Onze recruiter Kim beantwoord met plezier al je vragen.

Bel of Whatsapp naar 06-38847918.

Hier kun je ons vinden

Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met de auto en met het OV.

Je kunt gratis parkeren op ons terrein. Ons kantoor ligt op 20 minuten (1,5 km) loopafstand van treinstation Gouda en vlakbij de bushalte Gentseweg.

Adres:

Gentseweg 17 2803 PC Gouda