Overslaan naar content

Interim HR manager / adviseur (aanmelden pool voor toekomstige opdrachten)

Op locatie
 • Gouda, Zuid-Holland
€ 50 - € 90 per uur

Functieomschrijving

Interim HR manager / adviseur


Salure is dé AFAS-specialist op het gebied van HRM & Payroll. Bouwend op meer dan 10 jaar AFAS-ervaring zoeken we steeds manieren om de software van AFAS slimmer in te zetten. Samen komen we tot een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit!


Om de goede dienstverlening voor onze klanten te kunnen garanderen hebben wij een aantal interim HR managers / adviseurs met kennis van AFAS waar wij mee samenwerken wanneer er (onverwacht) extra capaciteit nodig is bij één van onze klanten. Graag zouden wij hier een aantal zelfstandigen aan toevoegen. Wij bouwen graag een duurzame relatie op. 

Ben jij HR manager / adviseur en heb jij interesse om benaderd te worden wanneer wij weer extra capaciteit nodig hebben, zodat jij kunt kijken of het in de gewenste periode past in jouw planning, lees dan snel verder en laat jouw gegevens achter. 


Voorbeelden van werkzaamheden:

 • Begeleiden van implementatie / optimalisatie van AFAS (HR) software bij de klant (projectmanagement, niet technisch)
 • Aansturen salarisadministrateurs en/of HR medewerkers / hen meenemen in veranderingen;
 • AFAS onderhouden/inrichten: workflows verbeteren, templates aanpassen, organigram aanpassen, nieuwe functies aanmaken etc..


Wat breng jij mee:

 • Ruime ervaring met / kennis van HR zaken (wetgeving etc.);
 • Je weet veel van AFAS op administratief vlak (HR) en kan indien nodig medewerkers meenemen en opleiden hierin.
 • Je bent in staat helder te communiceren, hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, beheerst de Nederlandse taal en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent empathisch en een fijne sparringpartner, daarnaast ben je een kei in samenwerken en betrekt belanghebbenden bij een proces;
 • Je bent in staat om verbanden te leggen, structuren aan te brengen en regie te voeren;


Je krijgt bij Salure:

 • De mogelijkheid om in onze pool te worden opgenomen voor (langdurige) samenwerking wanneer er extra inzet nodig is;
 • Bij een opdracht een ZZP overeenkomst voor overeengekomen duur en aantal uren in overleg.


Vereisten

In deze functie wordt  je gedetacheerd bij een klant van Salure. 


* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst en wij zullen eventuele berichten niet beantwoorden.

of

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn