Overslaan naar content

Functioneel beheerder AFAS

Op locatie
 • Gouda, Zuid-Holland
€ 2.720 - € 4.000 per maandFunctioneel beheer & Consultancy

Functieomschrijving

Functioneel beheerder

Als functioneel beheerder ga jij samen met je team de klanten ontzorgen door het verrichten van beheerwerkzaamheden en wijzigingsverzoeken. De vele verschillende vragen en regelingen maken dit enorm afwisselend en uitdagend, geen dag is hetzelfde!


“Samen slim vooruit” is het motto van Salure. Samenwerken voor het beste resultaat staat bij ons centraal. We maken gebruik van slimme software om zowel de klant als onszelf te ondersteunen. Dankzij de goede werksfeer is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We delen kennis intern, maar volgen ook cursussen en opleidingen elders. Tijdens teamuitjes en borrels is er tijd voor ontspanning.


Wat ga je doen:

functioneel beheer afas payroll salarisadministratie

Via onze tickettool komen de verzoeken binnen, jij prioriteert deze en pakt ze op. Je weet snel en adequaat te handelen en kunt mogelijke oplossingen direct in te zetten. Je voert het applicatiebeheer uit zodat klanten optimaal gebruik kunnen (blijven) maken van alle functionaliteiten van AFAS Profit, Insite en Outsite. Dit gebeurt vanuit ons mooie kantoor in Gouda of vanuit huis en werkt in een fijn team met andere functioneel beheerders en consultants waardoor je je kennis kunt verbreden en verdiepen. 

Dit krijg je

 • Een goed salaris tussen de €2.720,- en €4.000,- gebaseerd op jouw ervaring en uitstekende pensioenregeling voor later (80% werkgeversbijdrage);
 • 26 vakantiedagen (waarvan 6 in het ikb), 8,33% vakantiegeld en 3% vitaliteitsbudget (in het ikb) met de mogelijkheid om vrije dagen bij te kopen tot max 30 dagen.
 • Een erg gezellig team van AFAS professionals;
 • Regelmatig leuke uitjes, lunches en borrels op kantoor;
 • Veel doorgroeimogelijkheden;
 • Ruimte voor eigen ideeën en inzichten;
 • Een fijne werkomgeving, ons moderne kantoor is uitgerust met o.a. een fitnessruimte, douches, diverse coole games en er is dagelijks vers fruit en de heerlijkste koffie!;
 • Thuiswerken is mogelijk na de inwerkperiode, we werken minimaal 2 dagen op kantoor.

Vereisten


Wat breng je mee?

 • Je hebt ervaring met functioneel beheer en/of kennis van AFAS;
 • Je bent technisch goed onderlegd en kunt je systemen en processen snel eigen maken;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands (mondeling en schriftelijk) en het is een pré als je ook de Engelse taal beheerst;
 • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht, stressbestendig;
 • Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling en houd van afwisseling;
 • Het is een pré als jij kennis hebt van de salarisverwerking, misschien heb je al een jaar als salarisadministrateur gewerkt en jouw PDL in bezit?

Reageer snel en wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons 'warme bad' zoals nieuwe collega's dit omschrijven! 

Weten welke stappen jij kunt verwachten na jouw sollicitatie? Kijk hier

of

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn