Overslaan naar content

Fullstack Developer

Op locatie, Hybride
  • Gouda, Zuid-Holland
€ 3.350 - € 4.800 per maandDevelopment

Functieomschrijving

Fullstack Developer

Krijg jij energie als je merkt dat jouw initiatieven, ideeën en harde werk een echt en direct verschil maakt voor anderen? Wil je werken in een multidisciplinair team van ontwikkelaars en data analisten met moderne technieken, frameworks en talen en altijd blijven verbeteren en optimaliseren? Dan ben jij onze nieuwe developer!


Functie

Als Full-Stack developer bij Salure bouw je mee aan een uniek platform, BrynQ, om big data van internationale bedrijven te ontsluiten, transformeren en te visualiseren. Alles zodat de klant doelgericht op deze data kan sturen.

Je draait mee in een snelgroeiend en divers team van ervaren ontwikkelaars en data specialisten die dezelfde visie delen; wij maken het visualiseren en ontsluiten van data gemakkelijk voor iedereen. De inhoud van je werkzaamheden is gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Je maakt deel uit van een energiek team waarbij innovatie, kameraadschap en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij bieden je de kans om, in een gezellige omgeving met gemotiveerde collega’s, een nog betere programmeur te worden.


Een voorbeeld van jouw werkweek


Dit krijg je

· Een salaris €3350 – €4800 op basis van ervaring;

· Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot remote werken.

· Een dynamische en uitdagende werkomgeving (en een Great Place to Work®) waarin jouw talenten worden gewaardeerd en beloond.

· Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling en een ruim budget voor cursussen, conferenties en certificeringen.

· Een diverse groep aan collega's met passie voor het vak en veel uiteenlopende kennis en interesses;

· Een goede pensioenregeling en leasefietsplan;

· 20 vakantiedagen en de waarde van 6 extra vakantiedagen + 3% vitaliteitsbudget in een IKB, waarbij jij zelf de keuze maakt hoe je dit wilt inzetten/uit laten keren;

· Een modern pand wat dicht bij station Gouda ligt. Aanwezig is een fitnessruimte, doucheruimtes, stilteruimtes en beginnen in 2024 met een grote verbouwing om onze werkplekken naar een nieuw niveau te tillen.

Over BrynQ

BrynQ is onderdeel van Salure en is gespecialiseerd in het ontsluiten van data en integratie. Wij zijn meer dan techneuten; we zijn vernieuwers die gegevenskloven overbruggen en systemen naadloos synchroniseren. Met BrynQ wordt data niet alleen gedeeld, maar strategisch versterkt.

Bij BrynQ geloven we dat data een drijvende kracht moeten zijn in uw succesverhaal. Onze missie is eenvoudig maar diepgaand: data ontsluiten zo eenvoudig maken dat iedereen het kan. We zetten deze visie om in realiteit door gebruik te maken van AI-technologie.

Onze AI-assistent assisteert niet alleen; hij zorgt voor een revolutie door integraties in een oogwenk te creëren, gebaseerd op onze decennialange expertise. Meer informatie over BrynQ? www.Brynq.com

Vereisten

Wat breng je mee? 

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als full stack developer en aantoonbare ervaring met Node.js, VueJS en MySQL;
  • Je bent 32-40 uur beschikbaar; 
  • Je woont in Nederland en spreekt vloeiend Nederlands en/of Engels;
  • Je schrijft code met een focus op schaalbaarheid, makkelijk te onderhouden, gestructureerd, efficiënt en herbruikbaar;
  • Je hebt sterke probleemoplossende en analytische vaardigheden en oog voor detail (zowel visueel als voor je code);
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig werken, kennis delen en openstaan voor nieuwe ideeën;
  • Je kunt samenwerken met je teamleden om technische specificaties te begrijpen en deze te vertalen naar functionele oplossingen;
  • Je neemt actief deel aan code reviews en technische discussies om samen tot de beste oplossingen te komen;
  • Je verkent voortdurend nieuwe technologieën en tools en streeft ernaar om ontwikkelprocessen te verbeteren. Vertaald met DeepL.com (gratis versie)


of

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn