Overslaan naar content

Salarisadministrateur

Ontzorg onze topklanten samen met je team!

Locatie: Gouda Uren: 24-40 uur Salaris: € 2.700,- / € 4.820,-

Waar jij blij van wordt:

✓ Je werkt in een gecertificeerd Great Place to Work® bedrijf samen met behulpzame collega's in een fijn team; ✓ Jouw inbreng wordt gewaardeerd en ideeën voor verbetering worden opgepakt, dat is "Samen slim vooruit"; ✓ Salaris tot €4.680, afhankelijk van opleiding en ervaring en direct een vast contract; ✓ Een fijne werkplek in Gouda welke je kunt afwisselen met thuiswerken en flexibele tijden;

Waar wij blij van worden:

✓ Werkervaring als salarisadministrateur en in het bezit van een PDL en/of VPS diploma; ✓ Een klantvriendelijke, dienstverlenende en teamgerichte houding; ✓ Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands).

Als HR & Payroll specialist:

Ontzorg en adviseer jij onze klanten op het gebied van complexe salarisvraagstukken. Je doet dit voor een vijftal, (inter)nationale klanten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het hele proces. Hierbij controleer je de salarisadministratie, houd je rekening met wet- en regelgeving, begeleid je klanten bij (cao-)vraagstukken én verzorg je rapportages voor hoger management.

Jij adviseert jouw klanten hoe het makkelijker, beter en sneller kan. Je overtreft de verwachtingen door een uitstekende dienstverlening. Klanten geven je dan ook graag het vertrouwen en de verantwoordelijkheid over hun salarisverwerking.

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden een totaaloplossing voor optimalisatie, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie.

Dit wordt jouw dag

08:30 Na een gezellig praatje bij de koffiecorner start je jouw laptop op en heb je met jouw team heb je een dagstart. Welke werkzaamheden er zijn en kun je elkaar ergens mee helpen?

10.00 Bij de klant hebben enkele medewerkers een salarisverhoging. Deze importeer je in het systeem en je checkt of alles goed staat.

12:30 Met een aantal collega’s loop je een rondje buiten of je eet je lunch in onze panorama kantine.

13:00 Je collega krijgt een vraag binnen over de verlofrechten bij enkele medewerkers. Samen bespreek je de vraag en controleer je of het juiste saldo in het systeem staat.

14:30 Je denkt nog even na over een verbetering in het proces om efficiënter te kunnen werken. Dit ga je morgen voorleggen bij je teamleider!

17:00 Je pakt je spullen en gaat lekker naar huis!

Dit krijg je:

Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding; Pensioen 80% bijdrage door werkgever; 26 vakantiedagen waarvan 6 vanuit een keuzebudget en 8,33% vakantiegeld. Veel uitdaging en ruimte voor eigen inbreng, verbetervoorstellen worden ook echt met elkaar opgepakt; Doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld Teamleider of consultant; In en externe opleidingsmogelijkheden en een coach voor jouw (persoonlijke) groei; Fijne, behulpzame collega's, leuke teambuilding dagen en een goede werksfeer!

Dit vind je leuk:

Klanten begeleiden bij complexe CAO vraagstukken en wet- en regelgeving; Initiëren van (interne) verbetervoorstellen en ondersteunen bij implementaties; Signaleren van afwijkingen en verschillen in de loonadministratie; Controleren van de correctheid en tijdige verwerking van de salarisverwerking;Aanspreekpunt voor de klant voor complexe vragen op het gebied van HR- en salarisadministratie; Deelnemen aan een optimalisatie-groep voor specifieke onderwerpen binnen de salarisverwerking.

Dit neem jij mee:

Minimaal 2 jaar werkervaring als salarisadministrateur; Je bent in het bezit van Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) of bereid deze te halen; Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal; Je bent analytisch, klantvriendelijk en resultaatgericht; Je bent nauwkeurig en teamgericht; Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling.

Collega's aan het woord

"Knallen voor de salarisronde: daar krijg ik energie van"

Corienke maakte ruim 8 jaar geleden de overstap naar Salure en groeide door naar senior HR & Payroll specialist. Waar ze blij van wordt?

"Ik ben nog lang niet klaar met mijzelf ontwikkelen"

Lourens woont in Gouda en begon in 2017 als stagiar bij Salure. Inmiddels werkt hij een tijd als volwaardig HR & Payroll specialist.

Waarom jij bij ons op nr. 1 staat:

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie.

Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerkertevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen.

Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Ontdek waarom wij Great Place to Work®-certified zijn:

Je voelt je meteen welkom

Bij Salure werken we hard, maar doen we ook veel samen. Leuke teamuitjes, borrels, fitnessklasjes, een potje schaken: voor ieder is er wat wils.

Daag jezelf uit

Wil je zelf een project opstarten of snel aan de slag voor je eigen klanten? Bij Salure krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

De nieuwste technologie

Innovatie staat bij ons voorop. Daarom werken we met de nieuwste technologieën op gebied van data, controles en analytics.

Groei mee met Salure

Salure groeit hard en we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt. Volg cursussen en kies je eigen groeipad.

Vragen, stel ze aan recruiter Kim!

Wil je meer weten over de vacature of ontwikkelmogelijkheden bij Salure? Onze recruiter Kim beantwoord met plezier al je vragen.

Bel 06-38847918.

Organisaties waar jij voor gaat werken:

Hier kun je ons vinden

Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met de auto en met het OV.

Je kunt gratis parkeren op ons terrein. Ons kantoor ligt op 20 minuten (1,5 km) loopafstand van treinstation Gouda en vlakbij de bushalte Gentseweg.

Adres:

Gentseweg 17 2803 PC Gouda