Skip to contentKlaar voor de volgende stap?

Traineeship Payroll services

Locatie: Gouda/thuis Uren: 32-40 uur Startsalaris tot € 2.800,-.

..

....

Ben jij klaar voor een mooie start van jouw carrière of wil jij een carrière switch? In september starten wij weer met ons succesvolle traineeship! Als trainee wordt je opgeleid tot HR & Payroll specialist (salarisadministrateur) met een programma op maat, waarbij veel aandacht wordt besteed aan jouw individuele leerproces.

Waar jij blij van wordt:- Je werkt in een gecertificeerd Great Place to Work® bedrijf samen met behulpzame collega's in een fijn team;

- Startsalaris tot € 2.800,-. Een goede pensioenregeling en overige voorwaarden;

- Een traineeship op maat met een jaarcontract en uitzicht op een vast contract;

- Een fijne werksfeer, uitdagende werkzaamheden en de mogelijkheid om flexibel thuis en op kantoor in Gouda te werken (in de eerste maanden werk je op kantoor);

- Jouw inbreng wordt gewaardeerd en ideeën voor verbetering worden opgepakt, dat is "Samen Slim vooruit".

Waar wij blij van worden:- De wil om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen:

- Affiniteit met cijfers, HR, Payroll en IT;

- Een dienstverlenende, flexibele, teamgerichte houding en je bent nauwkeurig;

- Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands.

Als HR & Payrollspecialist ben je onmisbaar, want door jou worden salarissen goed en op tijd uitbetaald! Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens en eenmaal als volwaardig HR & Payroll specialist, ben je hèt aanspreekpunt voor vragen over bijvoorbeeld een nieuwe leaseauto, pensioenafdrachten en bonusregelingen.

Als dé AFAS-specialist op gebied van HR & Payroll zijn we altijd bezig met procesoptimalisatie en adviseren we klanten hoe het nog beter kan. Ook daarin ga jij meedenken. Kortom, een interessante en uitdagende baan met veel mogelijkheden in de toekomst. 

Je werkt in een fijn team van professionals en er is ruimte voor ontwikkeling en inbreng van verbetervoorstellen waar ook echt iets mee gedaan wordt. Natuurlijk worden successen met elkaar gevierd!

Het traineeship

Periode 1

Op je eerste werkdag krijg je een hartelijk welkom! In de eerste periode leer je je collega's kennen, maak je kennis met de andere afdelingen en leer je meer over Salure. Natuurlijk ga je in deze periode ook direct aan de slag met het echte werk. Onder begeleiding van een ervaren payroll specialist ga jij de eerste stappen zetten in het payroll vak. Je leert hoe je pro forma loonberekeningen maakt, mutaties verwerkt, salarisverwerkingen accordeert, loonaangiftes verzorgt en de output voor klanten verzorgt.

Naast de praktijk is één van de belangrijkste onderdelen het behalen van je PDL (praktijk diploma loonadministratie). Hiervoor volg je, samen met je mede trainees, meerdere trainingsdagen bij AFAS in Leusden. Daarnaast wordt er voor alle nieuwe medewerkers bij Salure gezamenlijk een interessante en vooral ook gezellige onboardingsdag georganiseerd. Natuurlijk steken wij de BBQ op ons dakterras aan op deze dag. Daar wil je zeker bij zijn!

Periode 2

Na ongeveer 3 maanden kun jij al deels zelfstandig aan de slag met de payroll werkzaamheden voor onze klanten. Je ontwikkelt je steeds verder, waardoor je steeds meer kennis krijgt en gaat op je eigen niveau verder met jouw traingingsprogramma. Je doet controles op de salarisverwerking van klanten en rapporteert je bevindingen. Je springt daarmee echt in het diepe bad van de salarisverwerking. Uiteraard begeleiden wij je hier goed bij. Je leert hierdoor steeds meer de verbanden zien.

In deze fase leer je ook hoe je slim grote hoeveelheden mutaties in één keer importeert. Je past daarnaast de kennis uit de PDL toe door het maken van bruto-netto berekeningen. Ook ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Met de andere trainees vorm je een ontwikkelgroep. Samen formuleer je eigen ontwikkeldoelen en wij begeleiden jullie bij het behalen daarvan. Eigenaarschap voor je eigen ontwikkeling staat daarbij centraal.

Periode 3

In deze periode ga je steeds meer zelfstandig aan het werk. Eenvoudiger werkzaamheden maken plaats voor meer ingewikkelder vraagstukken. Daarnaast leer je steeds meer over de werking van de AFAS software. Ook zijn de berekeningen die je maakt steeds uitdagender. Natuurlijk heb je nog steeds de begeleiding van een senior collega. Je werkt daarnaast ook meer samen met andere collega’s, waar je ook veel van leert. Je zal nu zelfstandig contacten gaan onderhouden met klanten en, wanneer je er klaar voor bent, maak je de stap naar het bedienen van eigen klanten.

Nog meer informatie over het traineeship geven we je graag bij een kennismaking.

Dit krijg je:

* Je werkt in een gecertificeerd Great Place to Work® bedrijf;

* Een traineeship van ongeveer 1 jaar waarin je wordt opgeleid tot junior HR & Payoll specialist;

* Direct een salaris tot €2.800,- afhankelijk van opleiding en ervaring en natuurlijk een passend salaris wanneer jij het traineeship hebt doorlopen!

* Pensioen met 80% bijdrage door werkgever;

* 26 vakantiedagen waarvan 6 vanuit een keuzebudget en 8,33% vakantiegeld.

* Veel uitdaging en ruimte voor eigen inbreng;

* In en externe opleidingsmogelijkheden, je behaalt je PDL (Praktijk diploma loonadministratie) en er is een coach voor jouw (persoonlijke) groei;

* Fijne, behulpzame collega's, een goed inwerktraject, leuke teambuilding dagen en een goede werksfeer!

Dit vind je leuk:

*Het bijhouden van wet- en regelgeving op het gebied van HR;

* Adviseren over HR vraagstukken zoals bijvoorbeeld een leaseauto, bonusregelingen en pensioenafdrachten.

* Jezelf elke keer weer uitdagen nog slimmer te werken en verbetervoorstellen doen;

* Samen met jouw team van professionals onze topklanten ontzorgen;

* Communiceren met klanten, collega's en andere stakeholders;

* Werken in een fijn team met collega's die voor elkaar klaarstaan.

Dit neem jij mee:

* De wil om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen!

* Affiniteit met cijfers, HR, Payroll en IT;

* Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal;

* Je bent dienstverlenend, oplossingsgericht en hebt een flexibele instelling;

* Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en teamgericht.

Collega's aan het woord

"Het is absoluut geen eentonig werk. Je leert elke dag!"

Isabelle maakte februari 2023 de overstap van kinderopvang naar de salarisadministratie met Salure’s Traineeship HR & Payroll Services. Maak kennis met Isabelle en ontdek hoe de overstap bevalt.

"Ik ben nog lang niet klaar met mijzelf ontwikkelen."

Lourens woont in Gouda en begon in 2017 als stagiar bij Salure. Inmiddels werkt hij een tijd als volwaardig HR & Payroll specialist.

Waarom jij bij ons op nr. 1 staat:

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Ontdek waarom wij Great Place to Work®-certified zijn:

Je voelt je meteen welkom

Bij Salure werken we hard, maar doen we ook veel samen. Leuke teamuitjes, borrels, fitnessklasjes, een potje schaken: voor ieder is er wat wils.

Daag jezelf uit

Wil je zelf een project opstarten of snel aan de slag voor je eigen klanten? Bij Salure krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

De nieuwste technologie

Innovatie staat bij ons voorop. Daarom werken we met de nieuwste technologieën op gebied van data, controles en analytics.

Groei mee met Salure

Salure groeit hard en we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt. Volg cursussen en kies je eigen groeipad.

Vragen, stel ze aan recruiter Kim!

Wil je meer weten over de vacature of ontwikkelmogelijkheden bij Salure? Onze recruiter Kim beantwoord met plezier al je vragen.

Bel 06-38847918.

Organisaties waar jij voor gaat werken:

Hier kun je ons vinden

Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met de auto en met het OV.

Je kunt gratis parkeren op ons terrein. Ons kantoor ligt op 20 minuten (1,5 km) loopafstand van treinstation Gouda en vlakbij de bushalte Gentseweg.

Adres:

Gentseweg 17 2803 PC Gouda