Overslaan naar contentKlaar voor de volgende stap?

Traineeship Payroll services

Locatie: Gouda/thuis Uren: 32-40 uur Startsalaris tot € 2.800,-...

Ben jij klaar voor een mooie start van jouw carrière of wil jij een carrière switch? In februari starten wij weer met ons succesvolle traineeship! Als trainee leiden wij je op tot HR & Payroll specialist (salarisadministrateur), waarbij wij oog hebben voor jouw individuele leerproces. Een maatwerkprogramma voor jou persoonlijk.Waar jij blij van wordt:

✓ Je werkt in een gecertificeerd Great Place to Work® bedrijf samen met behulpzame collega's in een fijn team; ✓ Startsalaris tot € 2.800,-. Een goede pensioenregeling en overige voorwaarden; ✓ Een traineeship op maat t.w.v. € 5.500,- met een contract voor 7 maanden en uitzicht op een vast contract; ✓ Een fijne werksfeer, uitdagende werkzaamheden en de mogelijkheid om flexibel thuis en op kantoor in Gouda te werken (in de eerste maanden werk je op kantoor); ✓ Jouw inbreng wordt gewaardeerd en ideeën voor verbetering worden opgepakt, dat is "Samen Slim vooruit".

Waar wij blij van worden:

De wil om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen: ✓ Affiniteit met cijfers, HR, Payroll en IT; ✓ Een dienstverlenende, flexibele, teamgerichte houding en je bent nauwkeurig; ✓ Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands.

Waar iedereen blij van wordt:

Als HR & Payroll specialist:

ben je onmisbaar, door jou betalen onze klanten hun salarissen goed en op tijd uit! Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens en eenmaal als volwaardig HR & Payroll specialist, ben je hèt aanspreekpunt voor vragen over bijvoorbeeld een nieuwe leaseauto, pensioenafdrachten en bonusregelingen.

Als dé AFAS-specialist op gebied van HR & Payroll zijn we altijd bezig met procesoptimalisatie en adviseren we klanten hoe het nog beter kan, hiermee stellen wij hen in staat de beste werkgever te zijn. Ook daarin ga jij meedenken. Kortom, een interessante en uitdagende baan met veel mogelijkheden in de toekomst. 

Je werkt in een fijn team van professionals en er is ruimte voor ontwikkeling en inbreng van verbetervoorstellen waar ook echt iets mee gedaan wordt. Er is veel waardering en we vieren mijlpalen en successen met elkaar!

Het traineeship

Periode 1 (10 weken)

In deze periode word jij samen met je medetrainees helemaal klaargestoomd om daarna de werkvloer op te gaan! De opleiding geven wij in onze eigen opleidingsruimte van de Salure Academy (in Gouda) en je start direct met één van de belangrijkste onderdelen: de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) waarvoor je ook een aantal dagen naar AFAS in Leusden zal gaan. Gaaf om een bezoek te brengen aan onze partner. 

Cursussen & trainingen Je krijgt veel casussen om het geleerde direct in praktijk te brengen zodat je leert hoe een succesvolle salarisverwerking plaatsvindt en volgt trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Onder andere succesvol klantcontact het vergroten van je kennis van Excel. Gedurende het traineeship, maar ook daarna, is er aandacht voor persoonlijke begeleiding en we houden rekening met jouw eigen leercurve en aandachtspunten.

Onboardingsdag Voor alle nieuwe medewerkers bij Salure organiseren wij een gezamenlijke, interessante en vooral ook gezellige onboardingsdag. Tijdens deze dag maak je kennis met de andere afdelingen en leer je nog meer over Salure. Natuurlijk steken wij de BBQ op ons dakterras aan op deze dag. Daar wil je zeker bij zijn!

Aan het einde van deze periode: Heb je jouw PDL certificaat loonheffingen behaaldBen jij in staat om een salarisverwerking van A tot Z te verzorgen. Van mutaties verwerken, importeren, met slimme tools controles uitvoeren, output voor klanten verzorgen, tot het doen van de loonaangifteHeb je Salure en jouw collega’s leren kennenHeb je kennis van AFAS Profit en InSite en de basis van de systemen welke je in je werk gebruiktHeb je actief gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Periode 2 (10 weken)

Na 10 weken gaat het echte werk in een van onze Payroll teams beginnen! Onder begeleiding van een ervaren payroll specialist breng jij het geleerde in praktijk voor onze klanten. Je handelt bijvoorbeeld aanvragen voor pro forma loonberekeningen af via onze tickettool, accordeert salarisverwerkingen en stelt loonaangiftes op. Je gaat contacten onderhouden met klanten en wanneer je er klaar voor bent, maak je de stap naar een eigen klantenpakket. 

Blijven leren Je gaat verder met de volgende 2 modules voor jouw PDL en krijgt verdere trainingen aangeboden zoals grip op je werk en timemanagement, maar ook OneNote en Outlook. Je volgt jouw eigen leercurve en gaat op je eigen niveau verder met jouw traingingsprogramma. Je formuleert samen met jouw mentor jouw persoonlijke leerdoelen die passen bij jouw wensen en ontwikkelbehoefte. Eigenaarschap voor je eigen ontwikkeling staat daarbij centraal.

Aan het einde van deze periode: Ben je gestart met het zelfstandig uitvoeren van de salarisverwerking voor je eerste eigen klant(en) Heb je een persoonlijk ontwikkelplan tot payroll professional waar je actief aan werkt Heb je je 2e certificaat van het PDL behaald

Periode 3

In deze periode ga je steeds meer zelfstandig aan het werk. Eenvoudiger werkzaamheden maken plaats voor meer complexere vraagstukken, de berekeningen zijn steeds uitdagender en leert meer over de werking van de AFAS software. Je gaat zelfstandig contacten onderhouden met klanten, waarbij er natuurlijk begeleiding van een ervaren collega beschikbaar is.

Aan het einde van deze periode: Heb je jouw Praktijkdiploma Loonadministratie in bezit Bedien je je eigen klantenpakket en heb je de kneepjes van AFAS al goed onder controleHeb je samen met de andere trainees een onvergetelijk traject achter de rug en ben je een echte Salure Salaristopper, dat gaan we vieren!

Collega's aan het woord

"Het is absoluut geen eentonig werk. Je leert elke dag!"

Isabelle maakte februari 2023 de overstap van kinderopvang naar de salarisadministratie met Salure’s Traineeship HR & Payroll Services. Maak kennis met Isabelle en ontdek hoe de overstap bevalt.

"Ik ben nog lang niet klaar met mijzelf ontwikkelen."

Lourens woont in Gouda en begon in 2017 als stagiar bij Salure. Inmiddels werkt hij een tijd als volwaardig HR & Payroll specialist.

Dit krijg je:

✓ Direct een salaris tot €2.800,- en natuurlijk een passend salaris wanneer jij het traineeship hebt doorlopen!; ✓ Pensioen met 80% bijdrage door werkgever; ✓ 26 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld; ✓ Een individueel keuzebudget waarin 6 van jouw vakantiedagen worden opgenomen én 3% van jouw salaris wordt gestort; ✓ Mogelijkheden voor een leasefiets met veel voordeel én reiskostenvergoeding voor als je met de auto of ov reist; ✓ In en externe opleidingsmogelijkheden, je behaalt je Praktijk diploma loonadministratie en er is een coach voor jouw (persoonlijke) groei; ✓ Fijne, behulpzame collega's, een goed inwerktraject, leuke teambuilding dagen en een goede werksfeer!

Dit vind je leuk:

✓ Het bijhouden van wet- en regelgeving op het gebied van HR; ✓ Adviseren over HR vraagstukken zoals bijvoorbeeld een leaseauto, bonusregelingen en pensioenafdrachten; ✓Jezelf elke keer weer uitdagen nog slimmer te werken en verbetervoorstellen doen; ✓ Communiceren met klanten, collega's en andere stakeholders; ✓ Veel waardering, uitdaging en ruimte voor eigen inbreng; ✓ Werken in een fijn team van proffesionals die voor elkaar klaarstaan.

Dit neem jij mee:

✓ HBO werk- en denkniveau; ✓ De wil om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen!; ✓ Affiniteit met cijfers, HR, Payroll en IT; ✓ Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal; ✓ Je bent dienstverlenend, oplossingsgericht en hebt een flexibele instelling; ✓ Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en teamgericht.

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie waardoor zij de beste werkgever kunnen zijn. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Ontdek waarom wij Great Place to Work®-certified zijn:

Je voelt je meteen welkom

Bij Salure werken we hard, maar doen we ook veel samen. Leuke teamuitjes, borrels, fitnessklasjes, een potje schaken: voor ieder is er wat wils.

Daag jezelf uit

Wil je zelf een project opstarten of snel aan de slag voor je eigen klanten? Bij Salure krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

De nieuwste technologie

Innovatie staat bij ons voorop. Daarom werken we met de nieuwste technologieën op gebied van data, controles en analytics.

Groei mee met Salure

Salure groeit hard en we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt. Volg cursussen en kies je eigen groeipad.

Vragen, stel ze aan recruiter Kim!

Wil je meer weten over de vacature of ontwikkelmogelijkheden bij Salure? Onze recruiter Kim beantwoord met plezier al je vragen.

Bel 06-38847918.

Organisaties waar jij voor gaat werken:

Hier kun je ons vinden

Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met de auto en met het OV.

Je kunt gratis parkeren op ons terrein. Ons kantoor ligt op 20 minuten (1,5 km) loopafstand van treinstation Gouda en vlakbij de bushalte Gentseweg.

Adres:

Gentseweg 17 2803 PC Gouda