Overslaan naar contentWelkom bij Salure!

Alles wat je wilt weten voor een succesvolle start..

Ha collega!

Leuk dat jij binnenkort ons team bij Salure komt versterken! Wij kijken uit naar jouw komst 😀

Het duurt natuurlijk nog eventjes, maar om er voor te zorgen dat jij helemaal klaar bent voor je eerste werkdag kun je op deze website alvast je informatie vinden zodat je niet verrast wordt.

Jouw eerste werkdag

Op jouw eerste werkdag zal je een elektrische sleutel ontvangen zodat alle deuren voor je open gaan bij Salure! Daarnaast ligt je laptop al voor je klaar en kun je een warm welkom verwachten van jouw nieuwe collega's.

Je zal deze dag vooral bezig zijn met het leren kennen van je nieuwe collega's, het verder instellen van jouw laptop en mobiel voor je alledaagse workflow en heel veel informatie ontvangen. Zo'n eerste werkdag is altijd erg intensief, weet dat wij je alles met plezier in de dagen erna nog eens vertellen, want met zoveel indrukken snappen wij heel goed dat het even wennen is!

Wat trek je aan?

We willen graag dat jij je fijn voelt. Achter je laptop, bij klanten, maar ook tijdens een spontaan potje tafelvoetbal.

Is dat in jasje-dasje? Leuk, maar het hoeft niet. Business casual is de dresscode bij Salure. Een spijkerbroek of sneakers, mits netjes, kun je prima dragen op kantoor en zeker op je eerste werkdag wanneer je nog geen afspraken met klanten hebt.

Inspiratie nodig? Neem een kijkje op de foto's hieronder.

Lunchpauze

Samen lunchen vinden we gezellig. Daarom lunchen we allemaal om dezelfde tijd: van 12:30 tot 13:00 uur.

Op de 4e verdieping van ons kantoor vind je de lunchruimte. De keuken is van alle gemakken voorzien om je eten klaar te maken. Ook zijn er genoeg zitplekken en luxe eettafels (met panorama uitzicht over Gouda!). Is het lekker weer? Geniet dan van het zonnetje op ons grote dakterras. Met een beetje geluk zet een van je kersverse collega’s de barbecue zelfs aan!

Ben je niet zo van het stilzitten? Veel collega’s maken fanatiek gebruik van de pauze om een potje te tafelvoetballen of een ommetje te maken. Dit laatste kun je bijvoorbeeld goed doen in het Groenhovenpark tegenover ons kantoor of loop even mee met collega's naar de supermarkt als je geen lunch bij je hebt. 

En alvast een kijkje in de teams... Dit worden jouw nieuwe collega's!

(De overige collega's/teams komen hier snel ook op te staan)

Team Consultancy & Functioneel Beheer

Team van HR & Payrollspecialisten

Wat je nog meer wilt weten

Jouw VOG

Je hebt van ons een uitnodiging gekregen om jouw VOG aan te vragen. De kosten hiervan heb je voorgeschoten. Zodra je in dienst bent kun je deze terugvragen via Insite, het portal waar je straks al jouw zaken kunt regelen. Tevens kun je een kopie van jouw ontvangen VOG digitaal toevoegen in het portal, zo hebben we al jouw documenten op 1 plek, handig én veilig. Je hoeft het document dus niet van te voren naar ons te versturen.

Je krijgt hier natuurlijk uitleg over tijdens jouw inwerkperiode.

De personeelsvereniging

Bij Salure hebben we een personeelsvereniging. Zij regelen leuke activiteiten, attenties, cadeautjes en uitjes. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere chocoladeletter met Sinterklaas, een etentje voor het hele bedrijf of een handig rolkoffertje met Salure toen wij met heel het bedrijf naar Londen gingen!

Als medewerker betaal je hiervoor € 5,- per maand en Salure als werkgever verdubbelt dit (leuk weetje; zij storten ook weleens wat bij om jou extra te kunnen verrassen).

Bij indiensttreding ben je automatisch lid. Als je dit niet wilt kun je je hiervoor afmelden in insite. Jouw buddy kan jou precies uitleggen hoe je dit kunt doen, maar we hopen natuurlijk dat jij lid blijft, zodat we met zijn allen kunnen genieten van deze extra's!

Onboardingsdag

Alvast een kleine verrassing om te verklapppen!

3x per jaar hebben wij voor onze nieuwe medewerkers die zijn gestart een onboardingsdag! Tijdens deze dag gaan wij jou meenemen in een reis door Salure, kun jij jouw nieuwe collega's (van andere afdelingen) beter leren kennen, leer je nog meer over Salure en gaan we lekker met elkaar eten en drinken. We maken hier een gezellige middag van speciaal voor jou!

Je kunt hiervoor in je eerste week een uitnodiging verwachten, dus houd je werk-mailbox dan in de gaten.

Hier kun je ons vinden

Je bent tijdens jouw sollicitatie natuurlijk al bij ons geweest, dus als het goed is weet je ons te vinden, maar hierbij nogmaals ons adres:

Gentseweg 17 2803 PC Gouda

Je kunt gratis parkeren op ons terrein, je ontvangt op je eerste werkdag een tag waarmee je voortaan zelf de slagboom kunt openen wanneer jij met de auto bent.

Wanneer jij met ov komt, ligt het treinstation van Gouda op 20 minuten (1,5 km) loopafstand en vlakbij de bushalte Gentseweg.

Tot snel!

Je bent nu helemaal voorbereid en we kijken uit naar jouw komst!

Heb je toch nog vragen?

Bel of Whatsapp Kim op 06-38847918.