Skip to content

UI / UX designer

Zuid-Holland, Gouda€ 2.800 - € 4.500 per maandData & Analytics

Functieomschrijving

UI / UX designer 

Door groei hebben wij ruimte voor een UI / UX designer in ons team! Omdat dit een geheel nieuwe rol is ligt er voor jou een hele mooie uitdaging in het verschiet met veel eigen inbreng en creatieve vrijheid! Je zal nauw samenwerken met de manager Data & Analytics, de Product Owner en teamleider Product Development, en met de sales en marketing verantwoordelijken.

Het compacte team waar snel mee te schakelen valt, graag hun mening deelt en houdt van snel itereren op aanpassingen aan het platform zit al op jou te wachten. Vooral de lead developer, die het erg leuk vindt om grote visuele aanpassingen te doen aan het platform. Daarnaast heeft het team opgeteld al tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen van applicaties dus je kunt veel leren en jezelf ontwikkelen. 


Wat ga je doen?

 • Onze applicatie krijgt een nieuwe naam. Jij krijgt de verantwoordelijkheid om het product van top tot teen te analyseren en keuzes maken om het zo gebruiksvriendelijk en klantgericht mogelijk op de markt te zetten. Rebranding inside out. Het leveren van het volledige design van onze applicatie. Deze applicatie is gericht op het ophalen van data uit systemen en daar fraaie dingen mee doen zoals dashboards creëren of data pipelines ontwikkelen naar andere systemen. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de volledige applicatie voorzien is van een design en dat nieuwe features zijn uitgewerkt in een design voordat de developers aan de slag gaan. 
 • Je doet voorstellen voor eentonige en gebruikersvriendelijke nieuwe features op het bestaande platform en kijkt kritisch naar hoe het platform nu is opgebouwd. Wat is gebruikersvriendelijk, wat niet, gebruiken we dezelfde fonts overal, wat kunnen we gaan verbeteren? We willen in eerste instantie grote stappen maken en later op detailniveau verder aanpassen.
 • Je legt de styling vast, maakt duidelijk welke fontsizes, buttons, elementen we waar gebruiken in het platform en legt deze vast. Op dit moment is het niet gedocumenteerd en daar willen we wel weer naar toe.
 • Je schakelt met de Product Owner en de business over de designs, wat vinden ze er duidelijk en prettig aan en wat niet. Daarnaast besteed je veel tijd aan onze nieuwe tool dataflows.
 • Op lange termijn ben je regelmatig bezig te analyseren en concluderen waar we mogelijke verbeteringen kunnen doen aan de gebruiksvriendelijkheid van onze software, maakt hier voorstellen voor en legt deze regelmatig voor aan de PO en een selecte testgroep. Ditzelfde proces geldt ook voor het opzetten van nieuwe functionaliteiten binnen bestaande of nog onbestaande modules in onze software.
 • Je zal ook als designer ingezet kunnen worden voor sales en marketing om hier te toevoeging te geven aan bestaande ideeën middels visuele hulpmiddelen. Hoe de uren hiervoor ingevuld zullen worden, zal afhankelijk zijn van de ontwikkelingen.

Wat krijg je?

 • Je bent vrij in jouw toolkeuze. Benodigde licenties om jouw werk goed uit te kunnen voeren worden aangeschaft.
 • Een salaris tussen € 2.800 - € 4.500 afhankelijk van je kennis en ervaring, aantrekkelijke pensioenregeling bij Brand New Day, 8,33% vakantiegeld en 26 vakantiedagen per jaar. Doormiddel van een individueel keuze budget kun jij deze arbeidsvoorwaarden een eigen invulling geven. Daarnaast hebben we goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerkerstevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen;
 • Onbeperkt fitness, barbecues op het dakterras en wekelijkse borrels in onze eigen panorama verdieping zijn inbegrepen voor jou en je krijgt de mogelijkheid om door een echte Barista opgeleid te worden bij ons koffieapparaat;
 • Een modern pand wat dicht bij het station van Gouda ligt. Wij hebben een fitnessruimte, doucheruimtes en een Game Room met voetbaltafel en Virtual Reality (Oculus);
 • Een aantrekkelijke werkomgeving: op kantoor werk je met 3 schermen en krijg je een reiskostenvergoeding, thuis met een goede laptop van de zaak en een thuiswerkvergoeding.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring met genoemde zaken, maar er mogen ook onderdelen zijn die jij juist wilt gaan leren;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Woonachtig in Nederland en je beheerst de Engelse en/of Nederlandse taal;
 • Heel veel zin, energie en doorzettingsvermogen om een en ander te gaan oppakken!

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn