Skip to content

Functioneel beheerder / Consultant Software implementatie Internationaal

Gouda, Zuid-Holland€ 3.100 - € 4.000 per maandFunctioneel beheer & Consultancy

Functieomschrijving

Vacature Functioneel beheerder / Consultant software implementatie internationaal

Zet jouw vaardigheden in en verzorg voor de klant de beste oplossing in AFAS. Als consultant internationaal bij Salure weet jij precies hoe je de AFAS software moet implementeren. Door je goede communicatie en planningsvaardigheden, maak jij klanten blij!

AFAS consultant functioneel beheerder


Wat ga je doen:

Je vindt het leuk om bij de klant te werken, maar thuis of op kantoor werk je ook fijn. Je bent onderdeel van een leuk team van ruim 20 consultants en functioneel beheerders. Je begrijpt wat er speelt en zorgt voor de implementatie en optimalisatie internationale processen en opereert op het snijvlak tussen IT en business. Je hebt in deze rol contact met voornamelijk Engelssprekende klanten en richt voor hen de AFAS omgeving in. Je bent in deze rol dus voornamelijk bezig met het concreet vormgeven van het 'bouwen' en  inrichten van het systeem. 


Salure is partner van AFAS en actief bij grote (inter)nationale bedrijven en organisaties. In verschillende branches maken wij het verschil met slimme dashboards en goed advies. Door AFAS goed in te zetten, zorgen we dat onze klanten efficiënter met hun tijd en geld om kunnen gaan. Houd jij van uitdagingen, ben je proactief en communicatief sterk? Kom ons team dan versterken!


Wij bieden jou:

  • Een goed salaris tussen de €3.100,- en €4.000,- gebaseerd op jouw ervaring en achtergrond;
  • Een erg gezellig team van AFAS professionals;
  • Regelmatig leuke uitjes en borrels;
  • Gunstige pensioenregeling (80% werkgeversbijdrage) voor later;
  • Ons moderne kantoor is uitgerust met o.a. een fitnessruimte, douches, diverse coole games en er is dagelijks vers fruit en de heerlijkste koffie! Natuurlijk heb je de mogelijkheid om thuis te werken en een enkele keer zal je naar een klant toe gaan.

Vereisten


Wat breng jij mee:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (nog meer talen worden wij helemaal blij van);
  • Ervaring met implementaties van HRM software en/of kennis van AFAS is een pré;
  • Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling en bent oplossingsgericht.

Beschik je nog niet over de gevraagde kennis, reageer dan zeker ook, wij hebben ook een traineeship voor consultants.

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn