Skip to content

Functioneel beheerder

Nederland, Zuid-Holland, GoudaFunctioneel beheer & Consultancy

Functieomschrijving

Functioneel beheerder

Als functioneel beheerder bij Salure ondersteun je collega's en klanten op het gebied van AFAS en voer je hiervoor het applicatiebeheer uit zodat ze optimaal gebruik kunnen (blijven) maken van alle functionaliteiten van AFAS Profit, Insite en Outsite. Je ontzorgt onze klanten door het verrichten van beheerwerkzaamheden en wijzigingsverzoeken die binnenkomen via onze tickettool.

Je werkt in een team met andere functioneel beheerders en consultants waardoor je je kennis kunt verbreden en verdiepen. Daarnaast ondersteun je de consultants bij projecten. Dit gebeurt vanuit ons mooie kantoor in Gouda of vanuit huis en soms ook bij de klant op locatie.

Je weet snel en adequaat te handelen en kunt mogelijke oplossingen direct inzetten.

“Samen slim vooruit” is het motto van Salure. Samenwerken voor het beste resultaat staat bij ons centraal. We maken gebruik van slimme software om zowel de klant als onszelf te ondersteunen. Dankzij de goede werksfeer is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We delen kennis intern, maar volgen ook cursussen en opleidingen elders. Tijdens teamuitjes en borrels is er tijd voor ontspanning.


Dit krijg je

  • Een uitdagende functie met voldoende doorgroeimogelijkheden;
  • Ruimte voor eigen ideeën en inzichten;
  • Een leuk team en fijne werkomgeving en de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een uitstekende pensioenregeling voor later (80% werkgeversbijdrage);
  • Een modern pand dat dicht bij station Gouda ligt. Wij hebben een fitnessruimte, doucheruimtes, stilteruimtes en een Game Room met voetbaltafel, een Wii en Virtual Reality (Oculus!).

Vereisten


Wat breng je mee?

  • Je bent technisch goed onderlegd en kunt je systemen en processen snel eigen maken;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk);
  • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht, stressbestendig;
  • Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling;
  • Kennis van AFAS is een pré voor deze functie.

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn