Skip to content

AFAS consultant

Nederland, Zuid-Holland, Gouda€ 3.100 - € 4.500 per maandFunctioneel beheer & Consultancy

Functieomschrijving

Vacature Consultant

Zet jouw vaardigheden in en verzorg voor de klant de beste oplossing in AFAS. Als AFAS consultant voer je gesprekken met klanten en weet precies hoe je de AFAS software moet implementeren. Door je goede communicatie en projectmanagement, maak jij klanten blij!


Wat ga je doen:

Je vindt het leuk om bij de klant te werken, maar thuis of op kantoor werk je ook fijn. Je bent onderdeel van een leuk team van ruim 20 consultants en functioneel beheerders. Je begrijpt wat er speelt en zorgt voor de implementatie en optimalisatie van de HR & payroll processen en opereert op het snijvlak tussen IT en business. Je gaat daarbij klant- en oplossingsgericht te werk en adviseert diverse stakeholders over de verschillende processen. Door jouw kennis en kunde weet je de vraag van de klant te vertalen naar een juiste AFAS implementatie.


Salure is partner van AFAS en actief bij grote (inter)nationale bedrijven en organisaties. In verschillende branches maken wij het verschil met slimme dashboards en goed advies. Door AFAS goed in te zetten, zorgen we dat onze klanten efficiënter met hun tijd en geld om kunnen gaan. Houd jij van uitdagingen, ben je proactief en communicatief sterk? Kom ons team dan versterken!


Wij bieden jou:

  • Een goed salaris gebaseerd op jouw ervaring en achtergrond en een auto van de zaak;
  • Een erg gezellig team van AFAS professionals;
  • Regelmatig leuke uitjes en borrels;
  • Gunstige pensioenregeling (80% werkgeversbijdrage) voor later;
  • Ons moderne kantoor is uitgerust met o.a. een fitnessruimte, douches, diverse coole games en er is dagelijks vers fruit en de heerlijkste koffie! Natuurlijk ben je ook regelmatig bij klanten en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.


Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00 Jouw begin van de dag is een dagstart samen met je collega consultant en de klant. Jullie verrichten gezamenlijk werkzaamheden uit voor deze klant. Nadat jullie alle vragen van de klant beantwoord hebben, verdelen jullie het werk en gaan jullie aan de slag.

10:00 In het gezamenlijke Teams-kanaal laat een collega weten vast te lopen bij de inrichting van het onderdeel verlof binnen AFAS. Jij weet hier het antwoord op en helpt deze collega weer op weg.

10:30 Zoals in de dagstart afgesproken is het jouw taak om de over gebleven onderdelen van verzuim verder in te richten. Nu je een tijdje bezig bent kom je erachter dat je nog wat informatie mist. Je belt hierover met de klant.

12:30 Tijd voor lunch! Als jullie op kantoor werken halen jullie (eventueel samen met andere collega’s) een frisse neus. Werk je lekker thuis vandaag? Geniet in alle rust van je lunch!

13:00 Met een volle maag overleg je samen met je collega consultant over de verrichte werkzaamheden van vanochtend. Je neemt de knelpunten door en bepaald samen welke werkzaamheden vervolgens verricht moeten worden.

16:30 De dag eindigt met een dagafsluiting samen met de klant. Jullie bepalen waar je de volgende keer mee verder gaat en stemt dit af met de klant. Waar nodig, geef je de klant de opdracht om bepaalde informatie te verzamelen. Nog wat laatste mailtjes verwerken en dan is het mooi geweest. Tijd om te genieten van je avond, want morgen staat er een kennisdag met het hele team op de planning die jullie afsluiten met een gezellige borrel en wie weet gaat de bbq nog wel aan! Je hebt er zin in om je collega's weer live te zien. 

Vereisten


Wat breng jij mee:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van payroll is een pré;
  • Ervaring met implementaties van HRM software;
  • Kennis van AFAS is een pré;
  • Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling en bent oplossingsgericht.

Beschik je nog niet over de gevraagde kennis, reageer dan zeker ook, wij hebben ook een traineeship voor consultants.

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn