Skip to content

Traineeship HR & Payroll services

Nederland, Zuid-Holland, Gouda€ 2.100 - € 2.600 per maandHR & Payroll

Functieomschrijving

Traineeship HR & Payroll Services

Ben jij net afgestudeerd en klaar voor een mooie start van jouw carrière of wil jij een carrière switch maken? De wereld van HR & Payroll is volop in ontwikkeling, Salure loopt daarin voorop! Doe jij mee als trainee HR & Payroll Services?


Start: 1 februari 2023


Als HR- en Salarisadministrateur ben je een hele belangrijke speler, want door jou worden salarissen goed en op tijd uitbetaald! Om dit proces goed te laten verlopen ben jij altijd op de hoogte van wet- en regelgeving en weet je precies welke loonbelastingen en afdrachten er relevant zijn. Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens en je beantwoordt vragen van medewerker. Eenmaal volwaardig HR & Payroll specialist, ben je hèt aanspreekpunt wanneer het gaat om vragen over bijvoorbeeld een nieuwe leaseauto, pensioenafdrachten, bonusregelingen en salarisverhogingen. De laatste ontwikkelingen met betrekking tot arbeidsrecht houd jij nauw in de gaten en pas je toe tijdens de verschillende casussen die zich voordoen. Bij Salure zijn wij altijd bezig met procesoptimalisatie en adviseren we klanten hoe het nog beter kan, ook daarin ga jij meedenken. Kortom een interessante en uitdagende baan met veel mogelijkheden in de toekomst. 

Dit krijg je

 • Een traineeship van 9 maanden waarin jij samen met 3 andere trainees wordt opgeleid tot junior HR & payroll Specialist; 
 • Je behaalt jouw PDL diploma;
 • Een programma gericht op persoonlijke & professionele groei;
 • Samen ontdekken van jouw drijfveren en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, hiervoor gebruiken wij de tool management drives:
 • Tijdens de gehele periode heb jij een collega als buddy die jouw persoonlijke proces begeleid;
 • Een dynamische werkomgeving met topklanten;
 • Direct een mooi salaris en een zeer goede pensioenregeling (80% betaald door Salure);
 • Een combinatie van thuiswerken & werken in ons moderne pand dat dicht bij station Gouda ligt met een fitnessruimte, stilteruimtes, een Game Room met voetbaltafel, een Wii en Virtual Reality (Oculus!).


Een voorbeeld van jouw werkdag

08:30 Na een gezellig praatje met jouw collega's bij de koffiecorner, start je jouw laptop op.

09:00 Met jouw team heb je een dagstart, jullie nemen met elkaar welke werkzaamheden jullie voor vandaag hebben en of jullie elkaar ergens mee kunnen helpen. Daarna duik je het systeem in om de klanten te gaan helpen. Je komt een aantal vragen over verlofregelingen tegen en hier geef je advies over.

12:30 Met een aantal collega’s loop je lekker een rondje buiten, jullie kletsen nog even na over de gezellige bbq en borrel die jullie vrijdag hebben gehad.

13:00 Een klant heeft een vraag over het toepassen van een fietsregeling. Jij geeft advies over wat de regels hiervoor zijn en hoe zij dit kunnen toepassen.

15:00 Je hebt een idee voor een verbetering in proces, dit bespreek je met jouw manager en een consultant, jouw idee zal worden uitgevoerd en hierdoor kunnen jij en jouw collega’s nog efficiënter werken!

17:00 Je hebt afgesproken nog even samen met een collega te sporten in de gym van Salure. Na een uurtje in het zweet te hebben gewerkt drinken jullie nog wat en ga je naar huis. Onderweg denk je na over een te volgen training om jezelf verder te ontwikkelen. 

Vereisten

Dit breng jij mee

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met cijfers, HR, Payroll en IT;
 • Goede communicatieve vaardigheden, flexibel en nauwkeurig;
 • Je kunt je vinden in ons motto: "Samen slim vooruit!" Jouw toekomstige collega’s bij Salure werken goed samen en gebruiken slimme software om zowel de klant als elkaar vooruit te helpen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel via interne kennissessies als via cursussen en opleidingen. We hebben het ook gezellig met elkaar tijdens borrels en teamuitjes. Samen investeren we in de toekomst!

PS. we hebben plek voor 4 trainees, reageer snel, vóór iemand anders jouw plekje heeft ingenomen!

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn