Skip to content

HR & Payroll specialist

Nederland, Zuid-Holland, Gouda€ 2.700 - € 4.500HR & Payroll

Functieomschrijving

HR & Payroll Specialist

Als payroll specialist bij Salure weet jij onze klanten optimaal te ontzorgen op het gebied van salarisvraagstukken. Naast het uitvoeren van de salarisadministratie vervul jij een adviesrol. Jij weet de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door altijd te streven naar een uitstekende dienstverlening. Wij bieden jou uitdaging, topklanten en een dynamische werkomgeving. Je gaat werken in een team van payroll specialisten, dat veel bedrijven adviseert en voor hen de salarisverwerking op afstand in Gouda & hybride (vanuit huis) uitvoert. Zowel nationale als internationale klanten geven jou graag de verantwoordelijkheid over hun salarisadministratie.

In dit team van specialisten bied jij de klant kwaliteit, continuïteit en een uitstekende service. Salure heeft als motto “Samen slim vooruit”! Jouw toekomstige collega’s bij Salure werken goed samen en gebruiken slimme software om zowel de klant als elkaar vooruit te helpen. Dit bereiken we door een goede werksfeer te creëren. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel via interne kennissessies als via cursussen en opleidingen. 

Jouw werkzaamheden

 • Controleren van de salarisadministratie op juiste wet- en regelgeving
 • Begeleiden van complexe CAO vraagstukken
 • Verzorgen van rapportages voor hoger management
 • Initiëren van verbeter voorstellen en ondersteunen bij implementaties
 • Signaleren van afwijkingen en verschillen in de loonadministratie
 • Controleren van de correctheid en tijdige verwerking van de financiële stromen
 • Aanspreekpunt voor de klant voor complexe vragen op het gebied van HR- en salarisadministratie
 • Adviserende rol naar hoger management


Zo gaat een werkdag eruit zien

08:30 Na een gezellig praatje met jouw collega's bij de koffiecorner, start je jouw laptop op.

09:00 Met jouw team heb je een dagstart, jullie nemen met elkaar door welke werkzaamheden jullie voor vandaag hebben en of jullie elkaar ergens mee kunnen helpen. Bij de klant hebben enkele medewerkers een salarisverhoging. Deze importeer je in het systeem. Vervolgens check je of alles goed staat.

12:30 Met een aantal collega’s loop je lekker een rondje buiten, jullie kletsen nog even na over de gezellige bbq en borrel die jullie vrijdag hebben gehad bij Salure.

13:00 Een klant heeft een vraag over het toepassen van een fietsregeling. Jij geeft advies over wat de regels hiervoor zijn en welke methoden er zijn om dit te kunnen toepassen.

15:00 Je collega kreeg een vraag binnen over de verlofrechten bij enkele medewerkers waar hij/zij niet uit kwam. Samen bespreek je de vraag en controleer je of de juiste saldi in het systeem staan.

17:00 Je hebt afgesproken nog even samen met een collega te sporten in de gym van Salure. Na een klein uurtje sporten drinken jullie nog wat en ga je naar huis. Onderweg denk je nog na over een verbetering in het proces om efficiënter te kunnen werken. Dit ga je morgen voor leggen bij de teamleider!


Dit krijg je

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring;
 • Uitdagende functie en doorgroeimogelijkheden in een werkomgeving die volop in beweging is;
 • Gemotiveerde en motiverende collega’s die, net als jij, heel veel trots halen uit hun werk
 • Een prima pensioenregeling voor later.
 • Een modern pand dat dicht bij station Gouda ligt. Wij hebben een fitnessruimte, doucheruimtes, stilteruimtes en een Game Room met voetbaltafel, een Wii en Virtual Reality (Oculus!).

Vereisten


Wat breng jij mee:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als salarisadministrateur;
 • Je bent in het bezit van Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en/of Vakopleiding Payroll Services (VPS) of bereid deze te halen;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal;
 • Analytisch, klantvriendelijk en resultaatgericht;
 • Je bent nauwkeurig en teamgericht;
 • Een dienstverlenende en flexibele instelling.

Heb je nog geen werkervaring en lijkt deze functie jou wel heel leuk, kijk dan even bij ons traineeship of stuur een mailtje naar ijzendoorn@salure.nl voor meer info en word opgeleid tot HR & Payroll Specialist!

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.

Lees hier nog meer over Salure als werkgever!

Team Salure

Neem contact op met Kim

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Wil jij eerst meer weten over deze vacature, Bel, app of mail onze recruiter Kim via 06-38 84 79 18 of ijzendoorn@salure.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kim IJzendoorn